Σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις!

μεταλλικες κατασκευες

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας σημειώνοντας το ερώτημα σας και θα σας απαντήσουμε σύντομα.

Θερμοκήπια & Γεωργικά Μηχανήματα


Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη των γεωργών συμπληρώνοντας περισσότερα

από 20 χρόνια επαγγελματικής σχέσης. 

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές της τεχνολογίας και την μεγάλη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η εταιρείας μας

και οι εξειδικευμένοι προμηθευτές μας στο εξωτερικό. 


Γεωργικά Μηχανήματα

Δίνεται μεγάλη έμφαση στην ποιότητα που χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα και σχεδιασμό που να συμβάλλει στην υψηλότερη δυνατή παραγωγικότητα. Παρέχονται τα πιο κάτω μηχανήματα και εξοπλισμοί: Φρέζες (τσαπομηχανή) και παρελκόμενα, άροτρα, μηχανήματα βαθιάς όργωσης, σβάρνες/καλλιεργητές, λιπασματοδιανομείς, μηχανήματα εδαφοκάλυψης, ψεκαστήρες, κύλινδρους επίστρωσης, πλατφόρμες, χορτοκοπτικά, φορτωτικές κούπες, κ.α..


Θερμοκήπια και Eξοπλισμοί

Ο σκελετός κατασκευάζεται με ενθερμώ γαλβανισμένα υλικά για να εξασφαλίζεται μεγάλη αντοχή προστασία από στην υψηλή υγρασία, χημικές ουσίες, αλμύρα της θάλασσας για παραθαλάσσιες καλλιέργειες.  
Τοποθετούνται σύγχρονοι εξοπλισμοί εξαερισμού (fans, ανοιγόμενες οροφές, αυτόματα παράθυρα και τοποθέτηση μετεωρολογικού σταθμού). 


Εγγύηση
Η εταιρεία μας, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ, προσφέρει εγγύηση για τα Γεωργικά Μηχανήματα ανάλογα με τον τύπο μηχανήματος ή εξάρτημα, τύπο θερμοκηπίου και εξοπλισμού.